TECHNISCHE ONDERSTEUNING

De technische ondersteuning van Hoover biedt een efficiënt, uitgebreid netwerk van meer dan 300 erkende servicecentra die verspreid zijn over het hele land, om gegarandeerd hoogwaardige interventies uit te laten voeren door zeer gekwalificeerd personeel.

 

CONTACT

Hoover heeft een Klantenservice die ondersteuning biedt bij storingen of als u vragen hebt over het onderhoud van het apparaat.

Bel voor technische ondersteuning het nummer voor een deel van België:

+32 (2) 752.94.10

De maximumkosten voor gesprekken van een vaste telefoon bedragen 14,50 eurocent per minuut, inclusief btw. De kosten voor gesprekken van mobiele telefoons zijn afhankelijk van uw provider.

Zorg ervoor dat je het serienummer met 16 cijfers dat op het product staat en de aankoopdatum bij de hand hebt voordat je belt.

Waar vind je het serienummer

Hebt u technische ondersteuning nodig voor het gebruik of onderhoud van uw Vaatwassers, Wasmachines, Droogkasten, ...? Neem per telefoon of online contact op met onze technische ondersteuningsdienst en wij bieden u de hulp die u nodig hebt.

Bij problemen met uw stofzuiger, neem direct contact op met onze hersteldienst e-care

CONTACT
Bel numme +32 (2) 752.94.10

Gebruikershandleiding

Download de gebruikershandleidingen van onze producten direct als pdf-document van de website: selecteer de productfamilie, de naam of de code van het apparaat. Als de gebruikershandleiding niet beschikbaar is, stuur ons dan een verzoek door het specifieke formulier in te vullen.

ZOEKEN

Product registreren

Welkom in de wereld van Hoover en bedankt dat u een van onze apparaten hebt gekozen. Het is voordelig voor u om uw product online te registreren:

  • wij kunnen snel toegang krijgen tot uw gegevens en die van uw apparaat in het geval dat u hulp nodig hebt;
  • u kunt technische updates of waarschuwingen ontvangen over uw product;
  • u kunt aanbiedingen en aanvullende diensten ontvangen voor uw Hoover-producten.
Product registreren

ACCESSOIRES EN RESERVEONDERDELEN

Hoover heeft een breed assortiment accessoires en reserveonderdelen om aan al uw behoeften te voldoen: neem contact op met een erkend servicecentrum en vind de onderdelen die geschikt zijn voor uw apparaat.

CATALOGI DOORLEZEN