H-POWER 700

Ultrastille hygiënische prestaties

Ontdek de kracht van schoonheid en stilte, draag zorg voor jouw thuis.

H-POWER 700 is de krachtige en ultrastille stofzuiger zonder zak die zorgt voor uw gezondheid door het verwijderen van al het huishoudelijk stof in huis.
Ontworpen voor een hyper-hygiënisch onderhoud.

 

ULTRA-HYGIËNISCHE OPLOSSINGEN

De innovatieve Self-Dust Clean Technologie garandeert langdurige prestaties en een hoog stofafscheidingsniveau. De Cleaning Ring dwingt stof en gewikkeld haar automatisch weg met één druk op de knop. De voordelen: geen haar dat om de omhulling gewikkeld is, geen direct contact met stof om zo comfortabel en hygiënisch de stofbak te legen, zelfs als deze overvol is.

 

GEEN GEUREN EN BACTERIËN MEER

Om de hygiëne en het comfort te maximaliseren, minimaliseert de antibacteriële filter de verspreiding van geuren en bacteriën. De stofbak is ook behandeld met zilverionen* die helpen om de opbouw van bacteriën te voorkomen.

*Alleen op geselecteerde modellen.

 

x10 STILLER*

H-POWER 700 is de stilste stofzuiger zonder stofzak van de Hoover. Het is speciaal ontworpen om een maximale stilte en comfort te garanderen tijdens het gebruik, met slechts 68 decibel, dankzij het Acoustic Care System. Het is perfect voor ouders die moeten stofzuigen, terwijl hun baby slaapt en ideaal om zelfs tot laat in de nacht te stofzuigen.

*Vergeleken met het gemiddelde geluidsniveau van de 10 topverkopers in stofzuigers zonder zak in Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Griekenland, Portugal, Tsjechië, Polen en Slowakije. (GFK Jan-Okt 2019).

 

STERKE ZUIGKRACHT

H-POWER 700 combineert een laag energieverbruik met uitstekende reinigingsprestaties, zowel op harde vloeren (111% opname) als op tapijten (91% opname van stof). Bovendien vangt het buitengewoon efficiënte filtersysteem tot 99,98% van het stof op en komt er uitstekend gezuiverde lucht vrij, met een buitengewone energiebesparing*.

*Prestaties gelijk aan 2300 W, gebaseerd op interne tests van stofopname volgens EN-norm EN 60312, in vergelijking met model TCR4939 011.

 

Top Efficency

 

 

SET VAN MONDSTUKKEN EN ACCESSOIRES

Als het gaat om het reinigen van specifieke oppervlakken en ruimtes, voldoet de H-POWER 700 accessoires aan alle eisen. Ze zijn allemaal gemakkelijk in te brengen en te verwijderen,
flexibel en efficiënt.