Prestatie Systeem Eco

Top performance

PRESTATIE SYSTEEM ECO

Een complete reeks van uitstekende prestaties en stilte

Het nieuwste prestatie evaluatie systeem van Hoover

Hoover ontwikkelde een wijde reeks aan sledestofzuigers voor effectieve schoonmaak in huis. Om jou te helpen bij het beoordelen van de schoonmaakresultaten die het beste bij jouw behoeften past, heeft Hoover nu het Prestatie Systeem Eco geïntroduceerd, een handige iconografische gids die de prestaties van producten en de energiebesparing beoordeelt. Met als doel de belangrijkste kenmerken en verschillen tussen producten te identificeren en jou te helpen met bij kiezen van de juiste stofzuiger in huis.

Hoe gaat dit in zijn werk

Het Hoover Prestatie Systeem Eco, is samengesteld uit 4 TOP elementen efficiëntie gecombineerd met hoge prestaties, energiebesparing en uitstekende filtratie van de luchtstroom:

- TOP Energie besparing betekent dat het energieverbruik is verbeterd voor het uitvoeren van uitstekende schoonmaakprestaties.*

- TOP Schoonmaakprestaties op harde vloeren betekent meer dan 111% stofopname met de mondstukken.

- TOP Schoonmaakprestaties op tapijt betekent meer dan 91% stofopname.

- TOP Gefilterde lucht betekent filtratie niveau tot 99.98%.

*Hoover heeft aangetoond dat sommige modellen met een laag wattage dezelfde stofopnameprestaties leveren als de overeenkomstige modellen met een hoog wattage, maar een uitstekende energiebesparing bieden. Deze data is gebaseerd op interne testen van stofopname volgens de EN standaard EN 60312.

Hieronder de beschikbare categorieën:

Het Prestatie Systeem Eco bevat alle modellen met minstens 3 TOP elementen en is gebaseerd op een groeiende beoordeling (van lichte versies tot de top) waarbij “Eco” verwijst naar een specifiek percentage van energiebesparing wat varieert van het ene model tot het andere.

De Prestatie Systeem Eco labels zijn beschikbaar op de producten, verpakking en communicatie materialen om de koopervaring bij het vergelijken te verbeteren.

4 TOP Eco +++

Prestatie Systeem 4 TOP Eco +++ producten garandeert uitstekende prestaties op alle vloeroppervlaktes, zelfs op tapijten met een buitengewone energiebesparing (tot 80% naargelang het model). Bovendien komt er dankzij het buitengewoon efficiënte filtersysteem gezuiverde lucht vrij.

4 TOP Eco ++

Prestatie Systeem 4 TOP Eco ++ producten garandeert ultime prestaties op alle vloeroppervlaktes, zelfs op tapijten, met een buitengewone energiebesparing (tot 70% naargelang het model). Bovendien komt er dankzij het buitengewoon efficiënte filtersysteem gezuiverde lucht vrij.

4 TOP Eco +

Prestatie Systeem 4 TOP Eco + producten garandeert hoogste prestaties op alle vloeroppervlaktes, zelfs op tapijten, met een buitengewone energiebesparing (tot 60% naargelang het model). Bovendien komt er dankzij het buitengewoon efficiënte filtersysteem gezuiverde lucht vrij.

4 TOP Eco

Prestatie Systeem 4 TOP Eco producten garandeert schitterende prestaties op alle vloeroppervlaktes, zelfs op tapijten, met een uitstekende energiebesparing (tot 50% naargelang het model). Bovendien komt er dankzij het buitengewoon efficiënte filtersysteem gezuiverde lucht vrij.

3 TOP Eco +

Prestatie Systeem 3 TOP Eco + producten garandeert goede prestaties op harde vloeren, met een buitengewone energiebesparing (tot 60% naargelang het model). Bovendien komt er dankzij het buitengewoon efficiënte filtersysteem gezuiverde lucht vrij.

3 TOP Eco

Prestatie Systeem 3 TOP Eco producten garandeert goede prestaties op harde vloeren, met een uitstekende energiebesparing (tot 50% naargelang het model). Bovendien komt er dankzij het buitengewoon efficiënte filtersysteem gezuiverde lucht vrij.

De Hoover Prestatie Systeem Eco reeks in combinatie met perfecte stilte

Stofzuigen was nog nooit zo stil: Hoover producten zijn ontworpen met een akoestiek systeem om jou een stillere schoonmaak ervaring te bieden, zonder dat de prestaties hierdoor verminderen.

Een paar decibel kunnen het verschil maken tussen irritant luid en een acceptabel geluidsniveau. Nu kun je in de late avond stofzuigen als de kinderen slapen, zonder de buren te storen. Het Akoestisch Care Systeem van Hoover garandeert een maximale stilte en comfort tijdens het stofzuigen. Het is de perfecte combinatie van een sterke motor, innovatieve materialen, geoptimaliseerde luchtstroom en accessoires om een geluidsniveau van 62 dB te bereiken.

*Afhankelijk van het model.

TOP Performance